BejelentésÚt a harmónikus élet felé
Találd meg az egyensúlyt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Engedj meg nekem egy rövid bemutatkozást. Nevem Szalai Gabriella. Célkitűzésem az, hogy minél több érdeklődőnek segíthessek lelki problémái megoldásában, önismerete elmélyítésében. Képzett parapszichológusként, ehhez nagyon sok fajta módszer áll a rendelkezésemre.
Az emberre, test - lélek - szellem egységeként tekintek. Minden negatív változást - legyen az testi, vagy lelki jellegű - e hármasság elve alapján közelítek meg.
Éppen ezért nálam a segítség nyújtás módja igen komplex. Az elmúlt évek alatt több olyan módszert ismertem meg, amelyek egymásba illesztve kerek egységet alkotnak, így mind fizikai, mind érzelmi, mind mentális szinten képesek a kórós folyamatok pozitív irányú elmozdítására.
Az adott szituáció megoldása nálam mindig személyre szabottan történik. Ha például két ember látszólag azonos - pl. párkapcsolati - problémával érkezik, az egyiküknél kártya segítségével hatolunk a kialakult helyzet gyökeréig. (Itt lehet, hogy egy találkozó is elég ahhoz, hogy visszaálljon az illető életében az egyensúlyi állapot.) De a másik embernél már ki kell egészítenem a segítségnyújtást energetikai kezeléssel, vagy Bach virágterápiával, mivel itt a probléma nem új keletű és huzamosabb ideje fennálló depresszió húzódik meg a háttérben.

A következő eszközök és módszerek segítik a munkámat: Tarot kártya, Symbolon és párkapcsolati symbolon kártya, különböző rajzvizsgálati módszerek, álom elemzés, numerológia, Bach virágterápia, energetikai kezelések és parapszichológiai módszerek.

Amit nem teszek: Nem mondok jövendőt!(A kártyákat a felettes énnel való kapcsolat felvételre és az ok-okozati összefüggések feltárására használom.)

Tevékenységemet elsősorban a segítségnyújtás motiválja, nem pedig a pénzkereset.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!